Enjoy.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Tripeconomy blog

Ik heb echt genoten van je artikel! Met veel goede items en nuttige informatie.

http://nl.tripeconomy.com/

Antoinet

ik heb enige ervaring in het reizen naar roemenie en ook in het terug komen en moet eerste vriendelijke hongaarse douanier nog ontmoeten .alhoewel vijf euro doet plots wondere . tel uit je winst een bus van atlassib vol roemenen laat je de man vijf euro betalen (eigen ervaring) onder de bedreiging van het anders doorzoeken van bagage wat twee uur duurt. Het is iets van oude pijn geloof ik. maar laat ik jullie welkom thuis heten. groet Antoinet

ruut en trees

Hallo Ad en Anne-Marie,
Veel plezier op jullie Vancouver-reis. We blijven graag op de hoogte van jullie avonturen. Geniet er maar lekker van. En als jullie weer thuis zijn..........dan staat de Brabantse pot weer klaar.
Groetjes.

Anne-Marie en Cor

Een prachtige serie foto's. Boedapest is echt een prachtige stad. In de tweede helft van october gaan we weer met spanning uitkijken naar jullie belevenissen in Vancouver.
AM en C.

ruut en trees

Welkom in het Brabantse land.
Zaterdag staat voor jullie een Brabantse pot klaar. We zullen veel te kletsen hebben.
Groetjes.

Monique en Jos

Welkom in Nederland. En over twee weken al weer weg! Zijn jullie niet bang dat je straks op je AOW gekort wordt, omdat jullie niet permanent in Nederland gewoond hebben?

Overigens, we hebben nog mooie foto's van jullie in een thermaal bad In Boedapest [Kerst 1989?] Is er sindsdien daar veel veranderd?

Groet,

Monique en Jos

P

200 dagen en 18000 km en dan zit de reis er op.We hebben de verhalen gelezen en meegeleefd met de belevenissen. Spannend en avontuurlijk en dat allemaal met een camper.We hopen van de volgende trip ook weer op de hoogte te worden gehouden.

Cor en Anne-Marie

Een prachtig beeldend verhaal over een EU-land wat op velerlei gebied nog de sfeer ademt van Nederland vöör de Tweede Wereldoorlog. Dit wasw alweer de 26e reportage als wij het wel hebben. Samen een boeiend reisboek. Compliment!!!

Joke en Cor

We genieten van de reisverslagen en de mooie en duidelijke foto`s.
Wensen jullie nog fijne weken toe en `n behouden thuiskomst. Groetjes J & C

Renee en Clemens

Zoals altijd en al heel lang weer genoten van jullie reisverhalen. Heerlijk dat jullie zo genieten! Wij wensen jullie een mooie terugreis en toe en verheugen ons erop jullie tussen 1 en eind okt. weer te spreken. Het zal telefonisch zijn want onze agenda's zitten al aardig vol in okt maar we zien elkaar vast in 2011! Groetjes en tot gauw! R & C

Herman

Je hoeft niet te wachten tot Hongarije, om je gasflessen te laten vullen. Dit kan ook op camping Eldorado in Gilau, "De Poort van het Apusenigebergte", 17 km. van de mooie stad Cluj Napoca met zijn prachtige bouwstijlen richting Oradea bij de Hongaarse grens.

Anne-marie en Cor

Weer een prachtige serie foto's vooral die van de mensen (mannetje met sleutel!) en het werkpaard voor de wagen. Je kunt er na afloop een schitterend album van samenstellen. Nog veel genoegen en veilige thuisreis toegewenst. C & AM

ruut en trees

Vandaag,zondag 12-9, ook hier regen. Gisteren stralende dag, kortom heerlijk fietsweer. We hebben de bosvruchtenlikeur voor jullie al in huis. We verheugen ons er op jullie weer te zien. Behouden terugreis, goed weer en geniet er nog maar lekker van.
Liefs, R&T

Marende en Jan

Hoi,hoi, wat een prachtig verhaal weer.Nog maar even genieten van jullie belevenissen want de terugkeer komt nu met rasse schreden dichterbij. Wij wensen jullie een hele goede en behouden terugreis en zien jullie in oktober.lieve groetjes van ons

P

Het is en blijft elke keer een erg interessant en avontuurlijk reisverslagr waaruit we veel kunnen leren over de natuur en de bevolking in landen waar we nooit geweest zijn. Ga zo door en hou ons op de hoogte.
Gr.P

Lenny

Hallo globetrotters
Als je alle verhalen en belevenissen laat verfilmen wordt het een bestseller. Fijn dat jullie zo genieten.
Vancouver weer een nieuw avontuur. Laat mij maar werken!! (snik,snik). Nee hoor grapje, vind het nog steeds fijn en geniet ervan.
Misschien dat we elkaar in oktober nog treffen. Goede reis verder, dikke zoen Lenny

Herman

Alhoewel de hoeveelheid neerslag in Transylvania een stuk lager is dan in Nederland, valt langs de De Zuid Karpaten meer neerslag. Vergelijkbaar met de noordkant van de Alpen. Trek maar wat verder en de hoeveelheid neerslag wordt minder.

ruut en trees

Blaffendehonden bijten toch niet?
Maar blijf voor de zekerheid maar gewapend met een bezem. We willen jullie graag zonder open wonden terugzien en gezellig samen een bosvruchtenlikeurtje drinken bij ons thuis. Afspraakvoorstel volgt.
Houdoe ( kunnen jullie alvast wennen aan het Brabants taaltje )

Anne-Marie en Cor

Wat een tegenstellingen, maar wel boeiend denken wij om mee te maken. Onze buurman uit Friesland (die jullie kennen) gaat een of twee keer per jaar naar Transsylvanië met kleding en goederen die dan door een plaatselijke dominee onder de mensen worden verdeeld. Zijn verhalen komen met die van jullie grotendeels overeen.

Loes

Hier is het sinds dagen een keertje zonnig en het lijkt vandaag droog te blijven. Veel verschil is er niet qua weer dus. 20 jaar geleden ben ik ook in Roemenie geweest. Toen zwaaide Ceausescu nog de scepter. Wat jullie schrijven herken ik wel, zelfs de koeievlaaien. Honden heb ik toen niet zo ervaren. De mensen zijn dus nog steeds erg aardig en gastvrij als ik goed tussen de regels doorlees. Als jullie nog tijd en zin overhebben is Poiana Brasov ook nog een aanrader. Hier kwam destijds de elite van Roemenië skiën. Neem aan dat hier dan ook de jetset van nu nog wel een prettig pandje in bezit heeft. Maar het begint nu aardig op te schieten met de terugreis. Geniet nog maar mooi verder van de terugreis en tot horens. Loes

ruut & Trees

Hallo Ad & Annemarie,

Hele leuke, spannende, interessante verhalen. Velen, waaronder ik, zouden zo (een deel) van jullie reis willen maken en zien en beleven wat jullie onderweg allemaal tegenkomen/ overkomt (niet natuurlijk het smerige sanitair en de vervelende douanebeamten) maar wel al het moois. Weinigen zullen het opbrengen/ kunnen regelen ook daadwerkeijk zo'n reis te maken. Vandaar dat jullie zo weinig Nederlanders onderweg tegenkomen, denk ik, de meesten betreden toch meer de gebaande wegen. We zijn dan ook zeer benieuwd naar jullie verhalen en foto's.
Groeten Ruut & Trees

Petra

Jullie hebben wel een boeiende reis zeg! Heel interessant om eens over dat deel van de wereld te horen en wat zich daar allemaal afspeelt.
Hier gaat zoals gewoonlijk alles zijn gang. Ik heb veel gewerkt afgelopen maanden en komende maand ook nog.
Alexander is afgelopen zondag op kamers gegaan, dus wel even wennen nu om alleen te zijn. Nog een maand of 3 dan vertrek ik ook weer voor een paar maanden. Ik hoop dat ik jullie nog even kan zien voor die tijd. Vanmorgen was ik nog in Someren om boodschappen te doen en dacht nog even aan jullie.

Fijne reis nog en groetjes van Petra

p

weer een prachtig maar vooral ook interssant verhaal over de belevenissen in een ver land waar wij nooit geweest zijn en weinig van gezien en gelezen hebben.
We hopen nog eens een keer het foto album van deze reis te mogen doorbladeren om zo een betere kijk op deze landen te krijgen.Nog een prettige vakantie verder en tot ziens.
Groeten
P

Marende en Jan

Hoi Anne-Marie en Ad,
weer een prachtig verhaal en jullie belevenissen gaan maar gewoon door hé....echt om jaloers op te worden maar het is jullie van harte gegund. Hier gaat alles zijn gangetje.Bij Patricia en Remco is inmiddels een dochterje geboren..( BO ) en voorzover wij weten gaat alles goed,Onze vakanties zitten er weer op en de gewone dagelijkse drukke werkzaamheden zijn weer begonnen. Het weer laat hier duidelijk allerlei steken vallen. Af en toe zon, veel wind en zeer regelmatig forse regenbuien.......maarja...typisch Nederland zullen we maar zeggen. Genieten jullie dus maar lekker van het warme weer bij jullie. Rij voorzichtig en kom heelhuids terug straks......
tot binnenkort zulen we maar zeggen.....en voorzover wij hebben begrepen zal het weerzien maar weer kort zijn........lieve groetjes van ons.....

Walter Gerritsen

Hallo Anne-Marie en Ad,
Groeten vanaf de Marti-camping in Sinop. Wist je dat Marti "zeemeeuw" is in het Turks?
Ja, die honderden meeuwen zijn er nog steeds, en de koeien ook, soms tot op de camping.
We hoorden 's nachts een ver gehuil, we hebben het gevraagd, en ja hoor, er zitten hier jakhalzen, in het natuurgebied hierachter.
We zijn hier 11 dagen geweest, het is ons heel erg goed bevallen. Er waren elke dag wel een paar andere gasten, maar niet veel meer.
Morgen gaan we weer verder.
Walter & Doreen

gonny.kessels

Hallo Ad en Annemarie
Julli durven wel zeg ,om zomaar in het donker met jullie wagen te gaan overnachten.voor hetzelfde had je bezoek gekregen ,dat wel minder was.Dat hebben wij namelijk gehad in Roemenie.Dat vergeet ik nooit meer. geniet nog van de laatste weken ,wanneer komen jullie terug.groeten Theo Gonny

ruut en trees

We lezen jullie reisverhaal vanuit Ootmarsum ( Overijssel ). Hier is alles schoon en groen. Mooi oud plaatsje, musea en veel gallerieën en aparte winkeltjes. We vermaken ons hier nog wel een aantal daagjes.
Morgen fietsen vanuit hotel. En...............Ruut heeft hier aan één vrouw méér dan genoeg. Veel avontuurgenot verder.

P

Weer een lang en interassant verhaal. Je zult zo zoetjes aan wel een goede kijk krijgen op de verschillende volkstammen en hun leefgewoontes.
Ze blijken dus niet allemaal even proper en hygienisch te werk te gaan en een stuk gemakzucht kom je overal wel tegen

Tony & Riet Peters

We lezen jullie verhalen op ons vakantie adres in Zeeland waar we ook internet hebben in onze caravan,maar het is niet altijd betrouwbaar dus maar hopen dat dit berichtje aankomt!
Het verhaal was leuk om te lezen en die rommel nou eerlijk gezegd wordt dat er hier ook niet beter op steeds meer vooral jeugd (helaas) weten niet wat hun verantwoordelijk is maar klagen wel als het vuil is.
wij wensen jullie nog veel avontuur en vakantie genot en veel plezier in Bulgarije gewenst door Tony & Riet,..

Marende en Jan

Hoi Lieve Anne-Marie en Ad,
Wat een geweldig verhaal weer.........en die zooi.......gelukkig is het bij ons wat anders........
Ook wij zijn inmiddels bezig met onze vakantie en zijn even vertrokken naar Zeeland. De ouders van Marende hebben daar een vakantiewoning.....
Het is heerlijk weer en vermaken ons prima......
Natuurlijk niet jullie belevenissen........maar altijd baas boven baas he'....

dikke kussen van ons en veel plezier in Bulgarije

Loes

Tja net on line als jullie verhaaltje opbliebt. Altijd leuk als je nog niet veel kunt... Maar revalidatie gaat goed. Ga maar eens een boottochtje maken van 24 uur op een ferry in Indonesie met Pelni.... van Sulawesi naar Flores je weet niet wat je ziet als 3 x per dag de vuilnisbakken overboord gaan met hele vrachtladingen MacDonald bakjes. Troep maken kan de mens overal ter wereld. Opruimen is iets heeeeel anders. Bulgarije zal vast schoner zijn. Gr. Loes

Anne-Marie en Cor

Wat een prachtverhaal, waarvan we al een beetje wisten uit onze telefonische contacten. Het schokkends vonden wij de troep die o.a. de Turkse vakantiegangers achterlaten. Maar volgens jullie was het in Syrië en Jordanië nog erger. We kunnen nu ook een beetje begrijpen waarom de allochtonen in het park aan ons appartementsgebouw ook zo handelen.
Anne-Marie is bijna dagelijks doende de rotsooi op te ruimen. Niet dat het iets helpt, maar doe je het niet dan woon je binnenkort op een vuilnisbelt. Dus gaan we maar door. Hopenlijk is het in Bulgarije schoner.
Groetjes, AM & C.
AM en C.

Ruut en Trees

Lange jas aan, tuniek aan, hitte................kortom je zou er toch krom van gaan lopen! En dat ook nog eens zonder koe aan de lijn !!

Geniet ze.

Walter Gerritsen

Hallo Anne-Marie en Ad,
Wij komen die kant op. We zijn nu in Alexandroupoli, de laatste Griekse stad, en willen via Istanbul langs de Zwarte Zee gaan rijden met onze camper, ik zat wat te googelen en kwam op jullie site, leuk om te horen dat het daar leuk is! Goede reis verder,
Walter & Doreen

Loes

Wat een verhaal weer. Ben het met de vorige schrijver eens wat betreft de theepot en de gepensioneerde Turk. En wat kost dat nou zo'n enjoy? Grapje... geniet ervan en ik geniet van jullie verhalen. Groetjes,

P

Hebben je verhaal gelezen. Erg avonrtuurlijk de belevenissen daar in Turkije. Als je daar nog lang blijft zou ik ook maar een dubbele theepot aanschaffen.
Ben maar blij dat je geen gepensioneerde turk bent anders had je ook met de koe kunnen gaan wandelen in plaats van met eenj enjoy te reizen

Marende en Jan

Hoi lieve Anne-Marie en Ad,
Wat een prachtig verhaal weer en jullie maken ons steeds nieuwsgieriger naar "al" jullie fotomateriaal......het moet werkelijk ongelooflijk zijn.......een prachtige reis tot op heden.......
Hier gaat alles zijn gangetje......Ton en Pierre zijn vanochtend van hun vakantie gaan genieten......zodat wij de komende weken wat beter opletten......Na een warme periode is het weer normaal Nederlands weer geworden....af en toe zon...af en toe regen....en een graadje of 20......
Nog lekker genieten de komende tijd en lieve groetjes van ons...

renee & Clemens

ik heb net alle verhalen nogeens achter elkaar gelezen en dan is er maar 1 conclusie mogelijk; wat een prachtige landen! wijzelf zijn de afgelopen weken ook op pad geweest, vandaar deze late mail. Ook wij hebben het heerlijk gehad en nu iedereen hier op vakantie gaat gaan wij weer aan de slag. Wij wensen jullie een hele fijne voorzetting toe en alvast een welkom thuis!! Liefs, Renee en Clemens

Monique en Jos

We vinden jullie reisverhalen hartstikke leuk en boeiend. Annemarie zou zo als reisjournaliste voor een of ander glossy magazine kunnen werken.

Groet van Monique, Jos, Bart, Koen en Stan

pa

Het zijn elke keer spannende verhalen waarvan sommige bekend voorkomen zoals die over turkije.
Het moet wel avontuurlijk zijn om steeds weer andere streken, andere landen en andere culturen te bezoeken temeer omdat je alle tijd hebt om met de bezienswaardigheden kennis te maken.

Tony & Riet Peters

Hoi Ad & Annemarie,
Heel leuk om steeds jullie verhalen te lezen,jullie hebben al heel veel gezien en meegemaakt,ik reageer niet na ieder verhaal dit omdat we hier al best veel mooi weer hebben gehad en daarom heel veel in Zeeland zijn misschien wisten jullie het al maar wij zijn inmiddels weer Opa & Oma geworden van 'n meisje ze heet Nikki en is 23 Mei geboren 'n schatje! wij gaan 17 Juli weer voor 6 aaneengesloten weken naar Zeeland dus t/m de 1e week van september, stuur ons in deze periode maar geen reisverslagen ivm het volraken van de postbox, wij wensen jullie nog 'n fantastische reisvakantie met veel avontuur en plezier!heel veel groeten van Tony & Riet,..

ruut en trees

Een recept opsturen met aubergines, tomaten etc. vind ik niet zo leuk. Leuker is het als jullie bij ons komen eten en dan krijgen jullie ECHTE HOLLANDSE KOST.Tip:vraag aan de medekampeerders of je een zelf gevangen visje op hun kampvuur mag leggen. Gerookte vis is HEERLIJK . Dan krijgen jullie tenminste iets terug voor de rookoverlast.
Geniet verder. Liefs. Ruut en Trees

gonny en theo

het blijft spannend waar jullie ook zijn.Zijn jullie nooit bang dat je overvallen wordt?
Ik geloof dat ik geen oog dicht zou doen ,zomaar op een parkeerplaats,gelukkig dat jullie anders zijn .
Je zou een boek moeten gaan schrijven over alles wat jullie gezien hebben,zou mooi zijn.
Ook hier is het heel warm bij ons achter 40graden ,en gemiddeld 35graden dus heel warm.echt zomer nu.Ad en Annemarie nog fijne weken en tot ziens of horends

Anne-Marie en Cor

Ons bericht is per abuis verschenen na het verhaal over modern Turkije, maar het hoort eigenlijk hier te staan.
Groetjes C & AM

Anne-Marie en Cor

Wat een leuk verslag over het "echte" Turkijë. Dat is even wat anders dan de overlopende toeristiche zuid- en westkust waar half Europa op af komt. Fijn dat jullie daar zo'n lekkere en rustige tijd kunnen doorbrengen. Ook de foto's geven een mooie indruk van het gebied en de oude stadjes. Vooral de foto van de camper op het groene gras
ziet er magnifiek uit. Daarop zagen we nog een bekend voorwerp. Fijn dat je daar zoveel plezier van hebt.
Groetjes en veel plezier op het verdere verloop van jullie reis.
C & AM

Ellen Peters
reactie op: foto

Wat hebben jullie het toch goed voor elkaar!
Ik vind het elke keer weer leuk om jullie verhaal te lezen.
Reis ik een beetje met jullie mee.
Groetjes

Ellen

Harrie en Riky

Hallo Ad en Anne-Marie
Nou ik merk wel dat jullie wel het e.e.a. gezien hebben.
Word je nou niet vreselijk moe van al die indrukken, of sla je die op en haal je ze later weer tevoorschijn.
Wij zijn al blij met een paar dagen België.
Maar goed dat we niet allemaal hetzelfde zijn.
Vandaag zondag 27 juni hebben we een koffie bijeenkomst gehad met de familie Vennix. Het is prachtig weer en het was bij ons, dus alle parasols verzameld en lekker buiten gezeten. We hebben afgesproken dat we dit eens in de twee maanden willen doen, voor dit jaar, daarna gaan we kijken of dit voor iedereen goed voelt. Het is geen verplichting, maar gewoon het verstevigen van de familieband.
De volgende bijeenkomst staat gepland voor 5 september, maar volgens mijn gegevens zijn jullie dan nog niet thuis. Op 7 november nog eentje en wij hopen jullie dan ook te zien.
Wij wensen jullie nog een hele goede reis en hartelijke groeten van ons, Harrie en Riky

Marende en Jan

Hoi lieve Anne-Marie en Ad,

Wat een prachtig verhaal weer......en wat zien en beleven jullie veel...... Nog een tijd te gaan dus lekker genieten jullie.....
Hier is het inmiddels zomer met heerlijke temperaturen....Gisteravond Buurtbbq gehad. Was erg gezellig en Mario en Sonja waren er ook een keertje bij....Heerlijk bijgekletst.....en we hebben tot erg laat lekker buiten kunnen zitten.....Groetjes van allemaal natuurlijk.....

ruut en trees

Jullie zijn er klaar voor om zelf een reisgids uit te geven. Betere gidsen zijn niet denkbaar.

Ga zo door, ga zo door!!!
Houwdoe!

p

Omdat we enkele maanden geleden ook in Turkije zijn geweest hebben we wel een indruk hoe het er nu bijstaat. De vergelijking die jullie maken met 25 jaar geleden maakt het versalg daardoor bijzonder interessant.

Anne-Marie

Wat een goed leesbare verhalen, al lezend zie ik het voor me. Wat zien en beleven jullie een hoop. Die vriendelijke Turken moeten een hele belevenis zijn, kunnen wij hier in
ons "beschaafde" Nederland nog een heleboel van leren.
Geniet maar lekker verder!!!

Marende en Jan

Wat een geweldige belevenissen weer. Een mooi verhaal.... Is "jullie harde schjf" inmiddels niet hartstikke vol ?????Wij zijn erg benieuwd naar de mooie foto's die jullie maken. Hier alles in orde en wij snakken naar warmte.....lieve groetjes,en ben voorzichtig......

ruut en trees
reactie op: foto

Heb jullie het recept opgeschreven? Ziet er lekker uit.

Ruut en Trees
reactie op: foto

Ad, je bent een waaghals maar ook een held. Wat een aktie en compliment voor de fotograaf.

Ruut en Trees
reactie op: foto

Wat voor verhaal schuilt er achter deze ogen?
Zijn benieuwd of jullie het antwoord weten.

Ruut en Trees

Had nu toch maar een extra externe harde schijf meegenomen!!
Jullie beleven een fantastisch avontuur.
Ga zo door.

Anne-Marie en Cor

Wat een verschillen in ervaringen. Kunnen ons voorstellen dat de harde schijf langzamerhand volraakt.
Heeft Ad al een waterpijp gerookt?. Een Koerdische medewerker van Philips Middelburg bracht er indertijd een voor mij mee als souvenir. Maar ik denk dat die met de verhuizing verloren is geraakt. Ik deed er overigens niks mee. Veel plezier verder en tot het volgende verhaal.
C & AM

Loes

Kan me voorstellen dat jullie ondertussen wel genoeg hebben van het zand en de 40 graden, maar toch een erg mooi tripje. Blijf er maar van genieten.
Groetjes,
Loes

p

Jullie verhalen worden steeds interessanter, waarschijnlijk komt dit ook om dat je in landen komt die ons beter bekend zijn. Maar de gebieden die jullie bezoeken kom je niet tegen op de toerische route.

Gonny Kessels
reactie op: foto

Ad wat een grappige foto ,net echt.Als het zo warm is ,zijn jullie niet verbrand of rood?
Daar kun je toch niet goed in de zon blijven.
Hartelijke groeten Theo Gonny

Marende en Jan

Hoi lieve Anne-Marie en Ad,
Blij weer enige verhalen te kunnen lezen met jullie belevenissen. Vooral het kennismaken met het leven van de lokale bevolking natuurlijk is geweldig....
Hier is alle redelijk onder controle hoor en wij hebben ook eindelijk weer eens een paar mooie dagen achter de rug. In de Pasakker is het verder rustig en op 26 juni a.s. hebben we weer de jaarlijkse bbq staan. We zullen het zeker over jullie hebben. Dikke kussen en ben voorzichtig,.....

Anne-Marie en Cor

De verhalen worden steeds interessanter. Vooral het contact met dee plaatselijke bevolking. Jullie zullen bij thuiskomst weer helemaal moeten wennen aan het "gewone" leventje in Nederland. Ik heb destijds ook zo'n Arabische kleding aangehad bij ons bezoek aan de Negev woestijn in Israël. Stond prachtig, maar ik moest het teruggeven.
Cor

Jasper en Ralph
reactie op: verhaal Petra

Bedankt voor de thee! Leuk om zoveel kilometer van huis lekker Nederlands te praten, waan je je toch een beetje thuis.

Veel plezier in Turkije.

Groeten,
Zwervers (op het asfalt)

Anne-Marie en COr
reactie op: verhaal Petra

Schitterend verhaal over Petra. Je moet maar reis-verslaggeefster worden. En weat een prachtige foto's. Vooral die van de woestijnbewoners. We dachten eerst dat het het Ad was, verkleed als Bedoeïn. Maar dat bleek toch niet. Groetjes en Liefs. A.M. & C.
PS. er is separaat een e-mail onderweg.

Joke en Cor
reactie op: verhaal Petra

Hoi Annemarie en Ad

We volgen jullie nog steeds. Prachtig reisverslag.

Veel groetjes en nog veel reisplezier.

Loes
reactie op: verhaal Petra

Ha Globetrotters,

Ook Petra staat bij mij heel hoog op het verlanglijstje. Ga daar beslist nog eens naar toe. Zelf ben ik ook donateur van Brooks, zou ze gewoon een mailtje sturen met foto. Geheid dat die mensen ter plekke er iets aan doen. Verder geniet ze verder. Met mij gaat het weer een stuk beter na de 9e knie operatie. Kanoen in Frankrijk heb ik toch maar even niet gedaan. Groetjes,

Loes

Petra
reactie op: verhaal Petra

Hoi Ad en Annemarie,

Ik lees dat jullie het nog steeds prima naar jullie zin hebben. Wat zien jullie veel zeg! Mooie foto´s van de rots Petra. Ik heb het wel eens eerder op TV gezien. Leuk verhaal ook, alleen zou ik ook medelijden met de ezels en paarden hebben. Die beesten hebben zo toch ook geen leuk leven. Hier wordt het eindelijk mooi weer. Ben erg druk geweest de laatste week, Heb 6 dagen gewerkt, een plafond gesloopt, een vloer gelegd en de hele buitenboel schoongemaakt. Nu lekker pinksteren en natuurlijk twee zondagen, kan ik weer een beetje bijkomen.

Heel veel groetjes van Petra en geniet er lekker van!

ruut en trees
reactie op: foto

Geen fileproblemen!! Wat een indrukwekkende doorgang.

ruut en trees
reactie op: foto

Zo ziet er dus een echte avonturierster er uit.

marende en jan
reactie op: verhaal Petra

Hoi lieve Anne-Marie en Ad,
weer een prachtig verhaal.....Blij te lezen dat jullie het super hebben en veel meemaken.....
hier begint het weer gelukkig een beetje ten goede te keren.....alles verder onder controle.......
lieve groetjes en genieten hé !!!!

Anne-Marie en Cor

Heel leuk weer eens een enthousiast verhaal van jullie te lezen. Zo'n woestijn lijkt ons geweldig Zelf hebben we ooit iets van een woestijn gezien in Tunesië. Maar vergeleken met Wadi Rum stelde het niet zoveel voor.
We zijn benieuwd naar jullie ervaringen in Petra. De rest staat in een e-mail. Groetjes, liefs en veel plezier op jullie verdere reis. C & A.

Renee & Clemens

Hallo allebeiG wat is het toch leuk om op de hoogte te blijven van jullie ervaringen. Wij genieten ervan...jullie ook zo te lezen. Met ons gaat alles prima, we hebben bijna vakantie en kijken er naar uit. Tot gauw weer en nog een hele fijne reis!

Petra

Hoi Ad en Annemarie, doe de groeten van Petra aan Petra.
Zou ik ook nog wel eens willen zien. Hier komt mijn naam vandaan. Mijn naam betekend dan ook ¨rots¨.
Maak maar mooie foto´s, dan kan ik ze zien als jullie terug komen.

Fijne tijd!

Groetjes van Petra

Gonny en Theo
reactie op: foto

Dit is toch wel een droomreis als je dat zo ziet .Hoe is het weer daar ,echt warm of kunnen jullie daar wel tegen?Doe de mensen daar maar de groeten van ons ha ha grapje .nog een fijne vacantie groeten

ruut en trees

Voor het effect van " de Eik " in Meerveldhoven hadden jullie niet zo ver hoeven te reizen, maar het gaat natuurlijk om al het andere wat er omheen zit. Enigszins jaloers op al jullie ervaringen en belevenissen.
Avontuur ze.
Gr.Ruut en Trees

p

Voor de reis die jullie maken moet je wel temperatuurbestendig zijn maar ook dat zal wel wennen

p

We hebben het verhaal over de lieve vrouw in Syrie gelezen en het doet ons inderdaad aan het Maria oord in Meerveldhoven denken. Alleen werken ze daar niet met een gebedenregister en met watjes. Maar de boom hangt wel vol met zilveren armen en benen en andere voorwerpen

ruut en trees
reactie op: foto

Lezen, laptoppen, theeën, rondkijken, genieten.
Kortom: jullie hebben 't goed. Ga zo door.

ruut en trees
reactie op: foto

One apple a day keeps the docter away.
Aan vitamientjes geen gebrek zo te zien.

Groetjes,
Ruut en Trees

ruut en trees
reactie op: foto

Dat "Enjoy"ook al kan zwemmen!!! Dat wisten we niet.
Have fun.
Ruut en Trees

hetty verhoeven

Ben juist weer thuis na mijn Syrie-Jordanie-Libanon avontuur. Jullie krijgen nog heel wat te zien, te voelen en te ruiken komende tijd. Het authentieke Syrie maakte grote indruk op mij. Probeer in Petra te spreken met de zoon van Marguerite van Geldermalsen, schrijfster van "Ik woonde in een grot". Is heel leuk. Fijne reis nog. Gr.Hetty

Anne-Marie en Cor

We zijn een paar dagen buiten beeld geweest, vandaar deze late reactie. Geweldig wat jullie allemaal meemaken. Het zal straks niet meevallen weer aan het gezapige Nederlandse leventje te wennen. We volgen de belevenissen met spanning. Binnenkort volgt een SMS. Groetjes C & A

Joke en Cor

Wat jullie nu beleven, is waarschijnlijk de reis die je het langst bij zal blijven.
We wensen jullie nog veel reisplezier en behouden thuiskomst.
Groetjes

Ellen Peters

Jullie hebben een goede engelbewaarder mee.
Geniet ervan!

Ellen Peters
reactie op: foto

Waw!

Ellen Peters
reactie op: foto

Prachtig!

Ellen Peters
reactie op: foto

Die pet staat je heel erg goed.

Ellen Peters
reactie op: foto

Zijn dit je nieuwe vrienden?

Ellen Peters
reactie op: foto

Is de koffie al bruin?

Marende en Jan

Hoi Anne-Marie en Ad,

Allereerst....van harte...beter laat dan nooit moet je maar denken. Wij wisten de datum niet dus vandaar.....Wat een verhalen en bijzonder leuke annecdotes om later te vertellen........dat redden wij op één avondje nooit.........
Schitterende foto's............wat een heerlijk leventje zo hé...!!!!!!
Wij volgen jullie trip natuurlijk met grote belangstelling.
Heeft het dakraam tot op dit moment geen problemen opgeleverd?????? En dan dat rijden door onherbergzaam gebied........Ja, Ad.......een jongensdroom....toch????????
In Someren begint de zomer nu eindelijk een beetje zijn intrede te doen......veel zon en zeer behaaglijke temperaturen....( een graadje of 20o......)
Na een week van absolute rust beginnen ook de vliegtuigstrepen weer te verschijnen tegen de blauwe hemel.......
Wij wensen jullie heel veel plezier verder en kijken weer uit naar de volgende verhalen.......
dikke kussen van ons......

p
reactie op: foto

Kun je daar als westerse vrouw zonder hoofdbedekking rondlopen ?

p
reactie op: foto

Als ik deze overblijfselen zie vraag ik me steeds weer af hoe de romeinen dit bouwwerk to op deze grote hoogte hebben kunnen bouwen en hoe ze de bouwstenen passend hebben kunnen maken zonder de middeloen die wij vandaag gebruiken,

Joke en Cor.
reactie op: foto

Dat is echt genieten!

Lenny

Hoi Ad Annemarie

Wat een avontuur, chapeau!!! Als ik later groot ben (ha ha) vraag ik me af of ik de moed zou hebben om zo'n trip te maken.
Ga verder met genieten!! Tot de volgende keer,
dikke zoen
Lenny

Tony en Riet,..
reactie op: foto

Schitterende foto's het lijken wel ansichtkaarten, geniet lekker verder, hier begint het nu ook eindelijk lekker weer te worden en gaan nu dus weer wat vaker naar Zeeland, groetjes van Tony en Riet,..

p
reactie op: foto

Mooie foto. We hopen volgende maand dit landschap ook te kunnen bekijken.

p

Interessant verhaal. Lijkt me ,als je daar ronddwaald ,alsof je in een andere wereld bent beland alleen al door het grote cultuurverschil.
Bedankt en tot wederhoren.

Renee & Clemens

Hallo Anne-marie, Nog van harte proficiat met je verjaardag! Beetje te laat maar we hebben het heel druk gehad met de 85 ste verjaardag van mijn moeder op 18 april. Vandaar.....
Fijn te horen dat jullie zo genieten van de reis! Geniet lekker verder en tot horens! R&C

Anne-Marie en Cor

Beide verhalen met spanning gelezen. Prachtige ervaringen en zo zie je maar, de politie is je beste vriend. Hoe is je verjaardag geweest? Hier is het nog steeds droog en redelijkl warm weer. Zijn benieuwd naar je Syrische ervaringen.
Tot volgende keer. Groetjes C & AM

Loes

Mooie ritjes en tochtjes en ook nog Hollandse pannenkoeken! Nog van harte proficiat met je verjaardag.
Groetjes, Loes